Highlights i april
30. marts
Forår, lys og varme - det er lige til at blive glad i låget af ;o)
I april måned står Bjarne og Mads for at planlægge træningen, mens de trofaste hjælpetrænere (Henrik, Lykke, Charlotte, Helle og Gitte) på skift står for 5km holdet.
 
Træningen byder på følgende highlights:
  • Lørdag den 9. april har vi lånt Skovbakkens cindersbane inde ved Vejlby Risskov Hallerne. Så vi afholder årets første Cooper test! Der er fælles kørsel fra skoletandlægen kl. 09. Husk varm skiftetøj, kaffe på kanden og måske en kage eller boller...
  • Mandag den 25. april er træningen aflyst da det er 2. påskedag. Meld dig i stedet for til Egå Engsø Rundt løbet - der er 5km eller 10km!
  • Onsdag den 27 april er der Respitløb omkring Egå Engsø - fælles afgang fra skoletandlægen kl. 1815.
Du kan altid finde det opdateret program på hjemmesidens kalender. Og vi bestræber os på at få lagt den aktuelle uges ruter ud på forsiden af hjemmesiden hver mandag formiddag under afsnittet 'Ugens træningsprogram'.
Veloverstået generalforsamling
30. januar 2011 kl. 20

Hej alle
 
Det var rigtig dejligt at se så mange fremmødte til vores generalforsamling i går aftes.
 
Referatet, regnskab 2010 samt budget 2011 kan du læse her.
 

Men jeg vil bare på vegne af Skødstrup Løbeklub sige tak til Anette, Lykke og Charlotte for deres store arbejde i bestyrelsen og samtidig byde velkommen til de nye bestyrelsesmedlemmer Per Isaksen og Lene Paustian samt vores nye revisor Peder Skovfoged.
 
Det var også dejligt at se, at der til løbeskolen, der starter  mandag d 21/3, var en stor gruppe entusiastiske hjælpetrænere, der meldte sig på banen, Lykke, Iben, Henrik, Gitte, Ib, Niels Peter, Kirsten og Dorthe (Sanne som back up).
 
Sanne, Bjarne og Lykke har mod på at blive DGI løbetrænere og starter uddannelsen i løbet af foråret.
 

Endvidere en helt ny kategori: Møde med andre klubber for at  motivere, men også for en mulig dyst byerne imellem. Her er Lars, Kim og Niels Peter klar.
 
Den nye Løgtenløb-gruppe blev Bjarne, Søren, Anette og Jette.
 
Vi glæder os til at se jer alle i 2011
 
Mvh 
Anne-Mette på vegne af Skødstrup Løb

Generalforsamling
30. januar 2011 kl. 20

Mandag den 30. januar kl. 20 afholder vi generalforsamling i

hallens cafeteria. Da der vil blive serveret sandwich og øl/vand, bedes I tilmelde jer hos Jette senest 25/1-2011. Dagsorden udsendes senere.

 

Du kan se referat, regnskab og budget fra generalforsamling 2010 her.

Og klubbens vedtægter er her.

 
Skødstrup Løbeskole
24. marts 2011
LØBESKOLE – DU KAN STADIG NÅ DET!

En forårsklassiker på linje med børn på rulleskøjter – Skødstrup Løbeklubs Løbeskole – er kommet godt i gang.

Mandag den 21. marts 2011 mødte 65 kvinder og mænd op ved Skødstrup skole, alle med det ønske at komme til at løbe eller løbe bedre i løbet af de 12 uger løbeskolen strækker sig over.

I løbet af denne første aften valgte de 65 sig ind på 4 forskellige niveauer, fra dem der p.t. ikke er kommet i gang med at løbe, til let øvede løbere.

Den obligatoriske opvarmning blev gennemført med smil på alles læber, om det var fordi den foregik i den første forårsdags solstråler på sportspladsen eller det var glæden ved endelig at få taget hul på udfordringen om, at nu var vi gang med Løbeskolen, vides ikke.

På de fire hold er der tilknyttet mindst to trænerer, en der går/løber forrest og angiver den for dagen planlagte hastighed og rute, en bagerst der sørger for at alle på holdet kommer igennem dagens udfordring med en god portion opmuntring.

Når der er afslutning på løbeskolen om 12 uger, venter den store udfordring - at komme til at løbe de 5 km rundt om Lystrup Engsø, og med Anne-Mette Frost's ord, ”det lover vi jer, at det kan I” byder Skødstrup Løbeklub de kommende løbere god tur rundt i bakkerne i 8541.

Hvis du ikke allerede er med, så skynd dig at tilmelde dig her...
Styrketræningsprogram i forhold til løb
Styrketræningsprogram med fysioterapeut Henrik
Skødstrup Løbeklub gentager succesen – Løbeskole!
10. februar 2011

I foråret 2010 startede Skødstrup Løbeklub en løbeskole med 51 deltagere. Det syntes vi var en så
stor succes og positiv oplevelse, at vi har besluttet at starte løbeskole igen mandag den 21. marts 2011.

Ligesom sidste år samarbejder vi med DGI om løbeskolen.

Løbeskolen er for alle - for dem der aldrig har haft løbesko på før, for dem hvor det er lang tiden siden eller for dem der har haft en lang pause vinteren over.

Løbeskolen varer i 12 uger, og træningen foregår mandage kl. 17.30, hvor vi mødes ved indgangen til hallen på Skødstrup Skole.

Vi følger et fastlagt program med 4 forskellige niveauer, så uanset dit udgangspunkt vil der være et program, der passer til dig. Niveau 1 vil f.eks. starte med at gå de første par gange og derefter gradvis øge mængden af gå/løbe sessioner. Hvert niveau har faste trænere tilknyttet gennem hele forløbet. Du vil få et program med hjem, så du også kan træne hjemme. Programmerne er baseret på løb 2-3 gange om ugen.

Skødstrup Løbeskole pakke koster 199,- kr. for 12 uger trænings program samt en Skødstrup Løbeskole T-shirt fra Craft.

Se mere information om løbeskolen her!

Altså - løb sommeren i møde med Skødstrup Løbeskole!

Styrketræningsøvelser til løbere
2. februar 2011

Styrketræning ift løb onsdag d. 2. februar kl 20.00

 

Jeg introducerer jer for relevante styrketræningsøvelser til løbere, vi gennemgår sammen et eksempel på et styrketræningsprogram og snakker om gevinster ved styrketræning i forhold til løb. Vh Henrik Christoffersen, Fysioterapeut.

 

Der vil være løb jvf kalenderen kl 18.15. Derefter mulighed for at komme hjem i bad og skifte til tørt sportstøj, inden vi mødes igen kl 20.00. Tilmelding til Iben - af hensyn til lokaler - inden onsdag d. 19. januar.

Skødstrup Løb, 8541 Skødstrup | www.skoedstruploeb.dk | skoedstruploeb@gmail.com | Formand Birgit Juul Jensen mobil 27520740
Lav din egen hjemmeside med mono.net