Foredrag om mentaltræning
6. december
Kl. 18.00 kommer Henrik Mikkelsen fra DGI og fortæller om mentaltræning relateret til løb. Tilmelding til Jette senest onsdag den 24. november.

Det er ikke bare et møde, men et kursus, hvor motions- og sundhedskonsulent Henrik Mikkelsen, DGI er underviser.
I husker ham måske fra kurset i forbindelse med opstart af løbeskolen.
 
Kurset starter kl. 18.00 og forventes afsluttet kl. 21.30.
 
ALLE bedes møde omklædte til udendørs træning, da der i starten vil være nogle aktiviteter ude. Hvis man ikke vil deltage i kurset, men bare løbe almindeligt mandagsløb, vil det formentlig passe tidsmæssigt med, at kursisterne også skal ud, og så må løberne også deltage de de udendørs aktiviteter.
 
I løbet af aftenen vil der blive serveret lidt at spise og drikke.
Julefrokost
27. november

Sæt allerede nu kryds i kalenderen lørdag den 27. november til Nisseløb og julefrokost.

Indbydelsen finder du herunder:

Indbydelse julefrokost 2010
Efterårs træning
15. oktober

Der er blevet oprettet et 5km hold med fartholder. Det er for dig, som har mål om at kunne løbe en distance på 5km!

 

Den længste distance om mandag og onsdagen er max. 10km, da det ellers bliver for sent og for mørkt. Der er stadig mulighed for at løbe langt om lørdagen.

Gamle nyheder

2010

- 3. kvartal

- 2. kvartal

- 1. kvartal

 

2009

- 4. kvartal

 

 
Vinter træningsprogram
11. november

Så er trænings programmet for vinterperioden på plads - med opstart i uge 46 og frem til uge 8 i slutningen af februar. Programmet giver dig mulighed for at have et mål om at kunne deltage i Hjortshøj løbet lørdag den 26. februar - distancerne er enten 7km eller ½ marathon. Trænings program for foråret starter op i uge 9.

Programmet er fortsat bygget op omkring en skabelon med tre trænings typer hver uge:

  • Lige uger: mandag: almindelig løb | onsdag: intervaltræning | lørdag: distanceløb
  • Ulige uger: mandag: intervaltræning | onsdag: almindelig løb | lørdag: distanceløb

Almindelig løb - der er to distancer

- 5 km med een hjælpetræner

- 7 til 10 km med to trænere

Intervaltræning - der er to muligheder

- bakkeløb / fartleg / interval løb med to trænere

- 5 km med een hjælpetræner

Distanceløb

- om lørdagen er der ikke knyttet fast trænere på - her afklarer de fremmødte, hvor ruten går hen

 

Vi vil prøve at planlægge en alternativ træning een lørdag om måneden - det kunne f.eks. være en tur i Riis Skov eller Marseliesborg skovene, cooper test på Skovbakkens cindersbane eller besøg Århus 1900's fællestræning. Der vil blive udsendt en mail, når der er anderledes lørdags træning på programmet! Novembers alternative lørdags træning er Nisseløbet i Lystrup den 27. november med efterfølgende julefrokost ;o)

 

Når sidste runde af respitløb er overstået på lørdag, så holder Respitløb og Cooper Test en pause de næste par måneder. Alle løbere har nu haft mulighed for at få en fornemmelse af deres km tid (min / km). På den anden side af nytåret starter vi en ny omgang respitløb samt Cooper Tests op.

 

Programmet finder du vores kalender her. Indholdet af dagens træning og de ansvarlige trænere ses ved at klikke på aftalen.Du kan se et kort over ruten ved at klikke på 'Flere detaljer' og finde linket til www.loebesiden.dk under 'Beskrivelse'. Den aktuelle uges program vil fremgå af forsiden på hjemmeside.

 

Vi er nogle stykker, der snakker om at tage til Berlin ½ maraton søndag den 3. april 2011. Du kan lære mere og tilmelde dig på www.berliner-halbmarathon.de. Pris for deltagelse ved tilmelding inden 31.12.2010 er 30,- euro. Huritg tilmeldning anbefales, da der sikkert bliver udsolgt. Efter nytår kan vi arrangerer samkørsel og overnatning. Tovholder er Iben Troilsgaard.

Molsløbet 2010

AARh -Puuuh, host - nå, nu har jeg fået luft igen ovenpå MOLS- LØBET 2010.


Skødstrup Løbeklub mønstrede 18 deltagere til løbet, hvor de modstod hjemlige fristelser så som havearbejde, maling, lappe cykler, og hvad der nu ellers kunne lokke…


Vejret var fantastisk, dog med en vis udfordring nogle steder i strid modvind.


Vi var godt klar over at løbet normalt er godt arrangeret, men som de siger længere vestpå, ”better safe than sorry” – derfor lagde vi væskedepot ud, godt nok efter mållinjen. Og beskeden var klar- dem der kom først, tog hvad de kunne drikke.


Så med holdets sammensætning af hurtige løbere, var der spænding om hvorvidt papkassen var tøm når jeg selv kom i mål…


Vi gennemførte alle 18, fordelingen var 4 personer på 6 km, 10 på 11 km og 4 på 21 km.


Mikkel Kjær var hurtigst med 00.44,22 og jeg lukkede selv med 2.23,55.

Jeg kan kun opfordre alle til at deltage i løbet, det er godt organiseret, der er en fantastisk natur, og man har det helt godt i sjæl og krop efter en løbetur på Mols, længden er ikke afgørende - det er oplevelsen i sig selv!


Vi ses

Niels Elmer


Skødstrup Løb, 8541 Skødstrup | www.skoedstruploeb.dk | skoedstruploeb@gmail.com | Formand Birgit Juul Jensen mobil 27520740
Lav din egen hjemmeside med mono.net