Onsdagstræning ved Egå Engsø
7. juli 2010

Onsdag d. 7. juli holdes der afslutning i løbeskolen, hvor sidste løb vil være omkring Egå Engsø.

 

Derfor vil onsdagens træning for løbeklubbens medlemmer også foregå derude.   Mødetid ved skolen med afgang mod Engsøen vil være kl 18.15. Der vil være et lille traktement bagefter.  Tag gerne bil med, hvis det er muligt, så alle kan komme derud.  

 

Med venlig hilsen Skødstrup Løb

Invitation til skoaften
17. juni 2010
Skødstrup Løbeklub inviterer hermed til skoaften med Insport torsdag d. 17. juni kl 19:00 i hallens cafeteria.

Insport taler lidt om løbetyper, herunder fodens stilling under løb og hvilke sko man skal vælge - supination, neutral eller pronation. De vil medbringe et udvalg af forskellige typer sko.

Tilmelding senest mandag d. 14. juniiben@iben-rene.dk

Med venlig hilsen
Skødstrup Løb
Powerpoint fra Skødstrup Fysioterapi
Forebyggelse af løbeskader
Lørdags træning
8. maj 2010
Lørdag morgen kl. 9 det er tidligt og når vejret er gråt, koldt og blæsende føles det på en eller måde endnu tidligere. Men af sted kom vi og sikke et held :O)

Prøv engang at se billederne fra Skrald Skov, herfra fortsatte vi til Gammel Løgten Strand med enkelte afstikkere for bagefter at løbe langs/tæt på vandet.

Dejlig tur med en flot natur og nogle rigtig gode bakker :O)

Vi ses til træning :O)
Besøg på Skødstrup Fysioterapi
6. maj 2010
Vi mødes på Bondehaven 19 D, torsdag den 6.5 kl 19. Efter en kort rundvisning, starter foredraget "Løbeskader- hvorfor opstår skaderne og hvordan behandles og forebygges skaderne". Foredraget handler om de skader, der hyppigst opstår i forbindelse med mellem- og langdistanceløb. I får en indsigt i årsagerne til skaderne og hvordan I kan forebygge skaderne. I vil stifte bekendtskab med begreberne træningsdosering, periodisering,træningsintensitet, overuse, overload og "3 -1" princippet. Vi skal blandt andet også snakke om styrketræning og løb samt skovalg. Desuden kommer vi også ind på, hvornår det er relevant at kontakte læge eller fysioterapeut i skadesforløbet.

Henrik Christoffersen, fysioterapeut B.pt, Dip MT:
Jeg har været fysioterapeut i 8 år og har via en 5- årig efteruddannelse specialiseret mig i Muskuloskeletal Fysioterapi. Jeg blev ansat på Skødstrup fysioterapi i 2003 og er i dag medejer af klinikken. Jeg har lige siden min studietid arbejdet med idrætsudøvere, dels som fysioterapeut for Aarhus Fremads 1. divisionshold i fodbold, dels med løbere på alle niveauer. I mit daglige arbejde på klinikken undersøger, diagnosticerer og behandler jeg bevægeapparatsgener. Jeg har en løbeklinik, hvor jeg udover undersøgelse, diagnostik og behandling af løbeskader tilbyder løbestilsanalyse og træningsvejledning, både i forbindelse med tilbagevenden efter skader og præstationsoptimerende træning. Derudover fremstiller jeg skoindlæg. Jeg er selv aktiv motionsløber og har tidligere løbet i Aarhus Fremad Atletik. Mit konkurrencefokus var primært på mellem- og langdistanceløb.

Seneste tilmelding torsdag d.29/4 på mail: iben@iben-rene.dk
Sidste runde af respitløb 2009
14. april 2010

Nu kan vi endelig få afsluttet Respitløb og fundet klubmester 2009. Den fjerde og sidste runde har været udskudt siden december på grund af en masse sne og is. Men på onsdag lover vejrudsigten høj solskin og masser af plusgrader ;o)

Du kan se den foreløbelige stilling her.

Klubben sørger for pølsehorn og øl/vand efter løbet. Hvis Bjarne kan nå at regne det ud, så kåres klubmesteren efter løbet. Ellers annonceres det dagen efter på hjemmesiden.

 
Resultater Løgten Løbet 2010
18. juni 2010

Solen skinnede og rigtig mange tilskuere så til, da ikke mindre end 321 friske løbere
gennemførte LøgtenLøbet 2010. Alle, tilskuere som løbere, bidrog til en glad og positiv stemning. Dejligt.


Byens forretninger havde sponsoreret rigtig mange flotte gaver og gavekort, markedsføring og materialer samt frugt,vand og chokolade i målområdet.
En stor tak til SuperBrugsen Løgten, Vinde Design, Nordea, SMC Biler, LR Marketing, Kiwi, Fakta, Carletti, AH vine, expert løgten, Carlsen/XL-byg, Regina, Succes, Nyt Syn, Blomsten og Gaven, Q8, Fotoform, Århus 1900, hårgalleriet, Møller, Hedegårdens Vinavl, Francks Dyrefoder, Guldbageren samt consept.


3.b Allstars blev suværen vinder af konkurrencen om at blive Årets Skoleklassevinder med 29 gennemførende deltagere – skarpt forfulgt af 4.b med 22 gennemførende deltagere og 3.a og 3.c på en delt tredjeplads med 19 gennemførende deltagere. Et stort tillykke til 3.b Allstars – der er en kæmpe kurv chokolade fra Carletti på vej til jer.


Præmien for det største forhåndstilmeldte hold gik til LIF Løb og Motion med 12 tilmeldte deltagere.

 

Vindere herunder - se alle resultater her.


3km
Piger (til og med 14 år)
1. Louise Egense 13.36 min, 2. Anne Bjerrum 14.05 min, 3. Helene Egense 14.08 min
Drenge (til og med 14 år)
1. Alexander Klostergaard 12.12 min, 2. Kristian Møller 12.48 min, 3. Niels Jakob Schmidt Skriver 12.54 min
Kvinder
1. Lis Povlsen 14.34 min, 2. Alice Lindhof 15.59 min, 3. Kate Egense 16.48 min
Mænd
1. Peter Stenfeldt 10.02, 2. Jan Madsen 11.00, 3. Allan Klostergaard 12.13 min

7km
Piger (til og med 14 år)
1. Amalie Falk Jensby 33.57 min., 2. Sofie Haulrik 37.17 min.
Drenge (til og med 14 år)
1. Frederik Dethlef Jensen 27.44 min., 2. William Bech Skot-Hansen 29.59 min., 3. Niels Byskov Kristensen 30.09 min
Kvinder
1. Anna Lundkvist 28.52 min, 2. Saskia Emmery Søgaard 30.52 min, 3. Anne Raun Svenningsen 31.52 min
Mænd
1. Martin Larsen 26.34 min., 2. Cameron Adams 27.27 min., 3. Lasse Madsen 28.03 min.


Skødstrup Løbeklubs og Håndboldafdelingens medlemmer gjorde et rigtig stort stykke arbejde for at få afviklet LøgtenLøbet 2010. Tak for hjælpen til alle.

Husk vi løbetræner mandag og onsdag kl. 18.15 samt lørdag kl. 9. Det er for alle - også de hurtige!


Vi ses til LøgtenLøbet 2011!

LøgtenLøbet 2010
18. juni 2010

Løgtenløbet – kom og hver med!

Fredag den 18. juni 2010 gennemføres LøgtenLøbet for fjerde gang. Du kan læse mere om løbet og allerede nu tilmelde dig på http://www.logtenlobet.dk/


Da det er et løb vi selv arrangerer, har vi brug for en række officials på ruterne og i målområdet. Har du lyst til at bidrage til et godt arrangement, vil vi rigtig gerne høre fra dig. Skriv en mail til Anette – bachlevesen@hotmail.com

29. maj 2010
Lystrupløbet 2010

Så er det ved at være tid til Lystrup løbet som foregår lørdag d 29. maj kl. 13.00, der vil være afgang fra tandlægen (ved skolen) kl. 12.00. Løbs nummer vil blive udleveret i Lystrup.

Tilmelding senest 20. maj på til Anne-Mette på famfrost@mail.dk, skriv i emnefeltet: navn, distance og alder.


Løbet er et tilskudsløb, dvs. løbeklubben betaler dit startgebyr og det forventes at du løber i klubbluse.

Se mere om løbet her....
Vi ses :O)

Anne-Mette

Løbeskolen
21. april 2010

Skødstrup Løb's løbeskole starter op onsdag den 21. april kl. 17.15. Igennem 12 uger hjælpe dig med at blive løber. Der vil være 4-6 niveauer fra gå/løb -> løb i moderat tempo. Løbeskolen har trænings- programmer der er tilpasset så man undgår skader og overbelastning. Der er en træner for hvert niveau.

Løbeskolen har sit eget afsnit på hjemmesiden her!

Pulsruten og Fitnesspladsen i Riis Skov
18. april 2010
OFFICIEL INDVIELSE AF
Fitnesspladsen og Pulsruten i Riis Skov
Mød op på Fitnesspladsen!
Søndag den 18. april  kl. 10
 
I og jeres medlemmer inviteres hermed til den officielle indvielse af Pulsruten og Fitnesspladsen i Riis Skov på søndag.
 
Den officielle indvielse foretages af rådmand Laura Hay, vicedirektør Henrik Sell, Naturhistorisk Museum, og Erik vandet, Friluftsrådet.
Kl ca. 10.20 er landets eneste løbende naturvejledere, Bjarne Golles og Lars Bøgh, guider på den 3,3 km lange Pulsrute – i sig selv en oplevelse værd! Flere prominente deltagere løber med, bl.a. rådmand Laura Hay.
 
På løbeturen tager vi pulsen på både os selv og på naturen i Riis Skov lige nu. Tempoet bliver sat efter laveste fællesnævner. Efterfølgende vil der være rig mulighed for at afprøve Fitnesspladsens mange træningsopstillinger.
 
Det kræver ingen tilmelding, så mød bare frem – iført løbeudstyr selvfølgelig!
 
Adgang til arrangementet er lettest, hvor Dr. Margrethes Vej starter (mod centrum), hvorfra man kan se Fitnesspladsens udendørs træningsredskaber.
 
Parkering er ikke mulig ved Fitnesspladsen, i stedet henvises gaderne i nærheden.
 
Med venlig hilsen
Århus Kommune, Natur og Miljø
Naturhistorisk Museum
 
Kontaktperson: Lars Bøgh, Naturhistorisk Museum, på mobil 6122 6602 eller e-mailLB@nathist.dk
 
Projekt ”Solstråler over Århus” er et samarbejde mellem Århus Kommune, Natur og Miljø, og Naturhistorisk Museum med økonomisk tilskud fra Friluftsrådet. Læs mere på www.solstråler.dk
 
Fitnesspladsen er et helt nyt tilbud til byens borgere med træning under åben himmel med udsigt over bugten. Fitnesspladsen er opsat og drives af Århus Kommune, Natur og Miljø.
Skødstrup Løb, 8541 Skødstrup | www.skoedstruploeb.dk | skoedstruploeb@gmail.com | Formand Birgit Juul Jensen mobil 27520740
Lav din egen hjemmeside med mono.net